eCommerce

Διαφήμιση στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια με την αξιοπιστία της NagaCommerce

Διαφήμιση στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια με την αξιοπιστία της NagaCommerce

H NagaCommerce, μετά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις ενός από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της, τη herbstore.gr, αποδεικνύει την αξιοπιστία των υποδομών της.

Η Herbstore.gr, εμφανίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου σε τέσσερα τηλεοπτικά magazino (I love ΣουΚου, Fays Time, Super Katerina και Happy Day) με σκοπό να διαφημίσει τα προϊόντα της. Η κίνηση αυτή έφερε στο eshop της εταιρείας πάνω από 2.000 επισκέπτες ανά λεπτό!

Η πλατφόρμα NagaCommerce, πάνω στην οποία είναι στημένο το herbstore.gr, απέδειξε για ακόμη μία φορά, ότι στο σύνολο των πλεονεκτημάτων που απολαμβάνουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα που την εμπιστεύονται, είναι και η αξιοπιστία των υποδομών της.

Η έκβαση της επισκεψιμότητας εξελίχθηκε ομαλά, χωρίς διακοπές στο eshop και με εξαιρετικούς χρόνους φόρτωσης!

Για την αναμενόμενη, μεγάλη επισκεψιμότητα δεν χρειάστηκε από την πλατφόρμα καμία επιπλέον ενέργεια, αφού οι υπάρχουσες υποδομές έχουν τη δύναμη να υποδεχτούν χιλιάδες ταυτόχρονους επισκέπτες.

Σημαντικό θα ήταν να αναφερθεί επίσης, ότι όλα τα συνεργαζόμενα eshops, από αυτά που χρησιμοποιούν το starter πακέτο συνδρομής, μέχρι αυτά που ξεπερνούν αισίως το 1 εκ. ευρώ τζίρο σε ετήσια βάση, απολαμβάνουν απεριόριστο χώρο δίσκου.

Αυτά τα δεδομένα διευκολύνουν τους συνεργάτες της NagaCommerce να κάνουν οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια επιθυμούν, όπως τηλεοπτικές εμφανίσεις, συνεργασίες με influencer κ.α., για να αναπτύξουν την επιχείρηση τους. Κι αυτό, γιατί δεν επιφέρει στους ιδιοκτήτες των eshop επιπλέον κόστη, παρα μόνο αυτό της διαφήμισης, επιβεβαιώνοντας έτσι, για ακόμη μία φορά, ότι το κόστος της πλατφόρμας παραμένει πάντα χαμηλό, σταθερό και χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Keep up the good work, herbstore.gr, we’ve got your back!

Εάν θέλετε να μεταφέρετε το e-shop σας, ή να δημημιουργήσετε ένα νέο στη NagaCommerce, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του www.nagacommerce.com ή τηλεφωνήστε στο 2310 05 0385.

 

-Advertorial-

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search