Zone01 Athens: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημέρωση των υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

H πρώτη ομάδα υποψήφιων φοιτητών ενημερώθηκε για το πρωτοποριακό -χωρίς δίδακτρα- εκπαιδευτικό σύστημα τoυ Zone01 Athens από τον ίδιο τον εμπνευστή του, τον Nicolas Sadirac και τον CEO του Zone01 Athens, Χρήστο Αβραμούδη.

To Zone01 Athens εγκαινιάζει σχολή προγραμματισμού χωρίς δίδακτρα και με εγγυημένη εργασία

Το Zone01 Athens, μια καινοτόμος πρωτοβουλία στον τομέα της τεχνολογικής εκπαίδευσης παγκοσμίως, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της πρώτης υπερσύγχρονης σχολής προγραμματισμού στην Αθήνα, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι φοιτητές αποκτούν κορυφαίες τεχνικές και μη δεξιότητες, με εγγυημένη απασχόληση.

Actus Deep Schema: Διαθέσιμο το καλύτερο wordpress plugin για structured data

Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον το Actus Deep Schema της Actus Anima, το πληρέστερο wordpress plugin για τη δημιουργία structured data (δομημένων δεδομένων) σε ιστοσελίδες, από Έλληνες προγραμματιστές με βαθιά γνώση και εξειδίκευση στη λειτουργία των schemas της Google. 

Αποτελεί το απόλυτο εργαλείο και μια σε βάθος μελέτη για τη σήμανση ενός website με schemas (schema markup), συμβάλλοντας στο SEO (Search Engine Optimization) και στην καλύτερη κατάταξή του στις μηχανές αναζήτησης και κατ’ επέκταση στην ενίσχυση της επισκεψιμότητάς του.

Το Google I/O 2023 θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου με... πολλή Τεχνητή Νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε πως το ετήσιο συνέδριό της, Google I/O, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου και «θα μεταδοθεί μπροστά σε ένα περιορισμένο ζωντανό κοινό, ενώ θα είναι ανοιχτό σε όλους στο διαδίκτυο».

Φέτος, οι μεγαλύτερες προσδοκίες περιστρέφονται γύρω από τις τεχνολογίες και προϊόντα Τεχνητής Νοημοσύνης που αναπτύσσει η Google. Αναμένονται σημαντικά νέα για την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης Bard, την απάντηση της Google στο ChatGPT, καθώς επίσης και άλλα προϊόντα ΑΙ για τη δημιουργία εικόνων, τη σύνταξη κώδικα για εφαρμογές και τη δοκιμή πρωτότυπων προϊόντων.

Η Team Candi έλαβε την πιστοποίηση Microsoft Specialization for Low Code Application Development

Η Team Candi, 100% θυγατρική της Info Quest Technologies και Designated Solution Partner της Microsoft, με πολυετή εμπειρία σε έργα αυτοματισμού και ψηφιοποίησης, γίνεται από τους πρώτους συνεργάτες της Microsoft σε Ελλάδα, Κύπρο Μάλτα και ανάμεσα στoυς 4 μέχρι σήμερα συνεργάτες στην περιοχή Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και 80 σε όλο τον κόσμο, που λαμβάνει την πιστοποίηση Microsoft Specialization for Low Code Application Development

Πρόκειται για την υψηλότερη δυνατή διάκριση εξειδίκευσης, που μπορεί να λάβει ένας συνεργάτης στο οικοσύστημα της Microsoft, η οποία δίδεται έπειτα από μία εκτενή αξιολόγηση και αναγνωρίζει την υψηλή τεχνογνωσία, την εμπειρία και την επιβεβαιωμένη αποτελεσματικότητα του συνεργάτη στην υποστήριξη των πελατών για την υιοθέτηση λύσεων που αξιοποιούν την πλατφόρμα Microsoft Power Platform.

«Η πιστοποίηση Microsoft Specialization for Low Code Application Development, είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για την Τeam Candi, που την τοποθετεί σε μία ελίτ 80 συνεργατών της Microsoft παγκοσμίως. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι, που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να τους υποστηρίζουμε στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων. Η πολύχρονη συνεργασία μας με τη Microsoft και ο προσανατολισμός μας στην ενίσχυση της τεχνογνωσία μας, έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της ομάδας μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, με γνώμονα την επιτυχία των πελατών μας! Ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης σε Microsoft πιστοποιήσεις (μηχανικών και μη) σήμερα, ξεπερνάει το 40% γεγονός το οποίο αναδεικνύει τη στρατηγική μας συνεργασία με την Microsoft!» δήλωσε ο Μάνος Πέπης, Technology Director της Team Candi.

Ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Commercial Partners Director της Microsoft για Ελλάδα, Μάλτα και Κύπρο δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πιστοποίηση Microsoft Specialization for Low Code Application Development που κατέκτησε η Team Candi. Η κατάκτηση ενός specialization πιστοποιεί και υπογραμμίζει ότι ο συνεργάτης διαθέτει τόσο τις δεξιότητες όσο και την εμπειρία για την ανάπτυξη και τη διαχείριση της λύσης στο πεδίο του low coding/no coding. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Team Candi για την προσήλωσή τους και τη συνεχή τους επένδυση στη διεύρυνση των δεξιοτήτων τους σε τεχνολογίες Microsoft».

Mind the code: Ξεκινά ο τρίτος κύκλος του προγράμματος υποτροφιών του Ομίλου Quest

Ο Όμιλος Quest ανακοινώνει την έναρξη του τρίτου κύκλου του προγράμματος υποτροφιών Mind the <code>.

Το πρόγραμμα παρέχει σε 40 νέους ανθρώπους υποτροφία για να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα εντατικής εκπαίδευσης γύρω από τις τεχνολογίες προγραμματισμού java & .NET, παρέχοντάς τους, κατόπιν, τη δυνατότητα να μαθητεύσουν και να εργαστούν, στο ιδιαίτερα δυναμικό περιβάλλον των εταιρειών του Ομίλου.

Το codeweek του kariera.gr έρχεται 14 - 18 Νοεμβρίου

Το kariera.gr, το μεγαλύτερο hub για την εργασιακή ζωή στην Ελλάδα, διοργανώνει από τις 14 έως τις 18 Νοεμβρίου το codeweek, το απόλυτο virtual event για coders, που στοχεύει στην ενίσχυση της Dev κοινότητας, με τη δωρεάν συμμετοχή ταλαντούχων προγραμματιστών, ξεχωριστών ομιλητών και ταχέως αναπτυσσόμενων εταιρειών.

Το Shopify έκλεισε το Exchange Marketplace

Η δημοφιλής πλατφόρμα e-commerce Shopify, έκλεισε το Exchange Marketplace της την 1η Νοεμβρίου, διαγράφοντας όλες τις αγγελίες και τα δεδομένα. Πλέον, όσοι έμποροι θέλουν να πουλήσουν το κατάστημά τους θα πρέπει να στραφούν σε άλλα marketplaces. 

Η Shopify λανσάρισε το Exchange Marketplace το 2017, ένα app που επέτρεπε στους χρήστες να αγοράσουν και να πουλήσουν e- commerce brands.

Στο νέο WordPress θα συμπεριλαμβάνονται λιγότερα core features;

Λίγο πριν την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του WordPress, η οποία αναμένεται τον επόμενο μήνα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσφέρονται βασικές λειτουργίες της πλατφόρμας ως πρόσθετα και να μη συμπεριλαμβάνονται στον πυρήνα του.

Στο πλαίσιο αυτό, θα μπορούσε να υιοθετηθεί μία φιλοσοφία plugin-first, έτσι ώστε να ενημερώνονται τα μέρη της πλατφόρμας, καθώς και η ίδια η πλατφόρμα σε πιο τακτική βάση.

Νέος κύκλος του START School of Code για την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας

Το START School of Code, το δωρεάν ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης προγραμματισμού της Socialinnov, επιστρέφει με έναν νέο κύκλο μαθημάτων σε νέες τεχνολογίες.

Ο τέταρτος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος START School of Code: Front-End Developer Bootcamp εστιάζει στον ρόλο και τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις που πρέπει να έχει σήμερα ένας Front-End Developer.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Developers

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search