eCommerce

Η νέα ιστοσελίδα της NagaCommerce και η νέα εποχή για το eCommerce στην Ελλάδα!

Η νέα ιστοσελίδα της NagaCommerce και η νέα εποχή για το eCommerce στην Ελλάδα!

Η NagaCommerce είναι μία αμιγώς ελληνική πλατφόρμα για την κατασκευή eShop, η οποία παρέχεται ως υπηρεσία. Είναι πλήρως εξοπλισμένη με εργαλεία που θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας και θα μετατρέψουν τους επισκέπτες σας σε πιστούς και επιστρεφόμενους πελάτες!

Το πρώτο τρίμηνο του 2024, η NagaCommerce μετά από επένδυση 300.000 ευρώ ολοκλήρωσε την αναβάθμιση των υποδομών της, μεταφέροντας τα eShop των συνεργατών της στο δικό της Cluster (ομάδες από πολλούς servers) με αποτέλεσμα να προσφέρει στα καταστήματα ακόμη καλύτερη απόδοση, ταχύτατη απόκριση σε χρόνους φόρτωσης σελίδας και ασφάλεια υποδομών.

Το αμέσως επόμενο βήμα μετά την ανάπτυξη των υποδομών της, ήταν η ολοκλήρωση ενός νέου, πλήρως επεξηγηματικού website, για να αποδώσει στο βέλτιστο τη δυναμική τής πλατφόρμας για κάθε ενδιαφερόμενο πελάτη και συνεργάτη.

Λόγω του πλήθους των λειτουργιών και δυνατοτήτων της πλατφόρμας, η νέα ιστοσελίδα απαρτίζεται από 25+ σελίδες με πλούσιο και εύληπτο, επεξηγηματικό περιεχόμενο.

Σε αυτό το σημείο, να εξηγήσουμε ότι η NagaCommerce είναι μία εταιρεία που έχει δημιουργήσει τη δική της πλατφόρμα για την κατασκευή eShop και συμπεριφέρεται και λειτουργεί ως πάροχος και όχι ως Agency. Όμως, ένα Αgency μπορεί πολύ εύκολα να εκπαιδευτεί για να γίνει συνεργάτης και να παρέχει την πλατφόρμα ως μία αξιόπιστη λύση eCommerce στους πελάτες του.

Συνοπτικά, τα πιο δυνατά σημεία της πλατφόρμας είναι, η εύκολη διαχείριση παραγγελιών, η διαχείριση μεγάλου προϊοντικού καταλόγου, οι εκπτώσεις και το marketing και φυσικά, η ανάπτυξη ενός eShop στην παγκόσμια αγορά.

Για να μη σας δημιουργούμε απορίες για τη συνδρομή, αυτή είναι σταθερή και ξεκινάει από 39€/μήνα για πωλήσεις ηλεκτρονικού καταστήματος έως 50.000€ το τελευταίο 12μηνο και αναβαθμίζεται αυτόματα μόλις τις ξεπεράσετε. Για παράδειγμα, για ένα κατάστημα με πωλήσεις 800.000€/12μηνο η συνδρομή είναι στα 309€/μήνα.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα να ανακαλύψετε, επισκεφθείτε τη νέα μας ιστοσελίδα www.nagacommerce.com για να μάθετε τα πάντα.

Αν θέλετε να γνωρίσετε την πλατφόρμα έχετε 3 επιλογές.

  • Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.nagacommerce.com
  • Παρακολουθήστε Video Tutorials στο YouTube
  • Ανοίξτε ένα demo κατάστημα εντελώς δωρεάν για 30 ημέρες από την ιστοσελίδα μας, χωρίς καμία υποχρέωση πληρωμής.

Και μην ξεχνάτε ότι από τις 24 έως τις 26 Μαΐου θα μας βρείτε στην έκθεση ECDM Expo SE Europe 2024 στο Ζάππειο, στην Αθήνα και θα χαρούμε να γνωριστούμε και από κοντά!

 

-Advertorial-

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search