eCommerce

Η infocube ανασχεδίασε το Passager.gr

Η infocube ανασχεδίασε το Passager.gr

Η Passager δημιουργήθηκε το 1977 από τους Κωνσταντίνο και Νικόλαο Χαλίμο στην Αθήνα. Aποτελεί πρωτοπόρο στη γυναικεία μόδα για πάνω από τέσσερις δεκαετίες και είναι συνώνυμη με τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την τεχνική κατασκευή στα γυναικεία ενδύματα.

Στην Passager, συνδυάζουν την πλούσια εμπειρία με τις σύγχρονες απαιτήσεις της σημερινής γυναίκας, διασφαλίζοντας ότι κάθε κομμάτι που δημιουργούν είναι ταυτόχρονα αιώνια κομψό και απόλυτα μοντέρνο.

Η πρόκληση

Το Passager.gr προσφέρει μια εκτεταμένη συλλογή από γυναικεία ενδύματα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα στυλ και προτιμήσεων! Η εξέλιξη στη μόδα αλλά και στις τεχνολογίες στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ήταν η αφορμή για τον επανασχεδιασμό του online καταστήματος.

Ο στόχος μας σαν infocube; Να εμπνεύσουμε περισσότερο τις γυναίκες που προσέχουν την εμφάνισή τους με εμπλουτισμένο οπτικό υλικό και αναβαθμισμένες προβολές. Η χρήση video ήταν καθοριστικής σημασίας.

Σε συνεργασία με την ομάδα της Passager, δημιουργήσαμε ένα φρέσκο αλλά συνάμα διαχρονικό design, ενσωματώνοντας τις αξίες της Passager. Συνεχή παραγωγή νέων προϊόντων και υψηλή ποιότητα, σε προσιτές τιμές. 

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που προσθέσαμε ήταν η βελτιωμένη διαχείριση αποθεμάτων των πολλαπλών καταστημάτων, έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης εναρμόνιση με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε συνάρτηση με την αναβάθμιση του ERP της εταιρείας, αυτό θα αποδόσει τα μέγιστα στην ικανοποίηση των πελατών. 

Ξεχωρίζουν στο Passager.gr

Ανατρεπτική προβολή κατηγορίας

Προχωρήσαμε σε σχεδιασμό μιας ανατρεπτικής προβολής κατηγορίας, με εμφάνιση συνδυασμού μονής και διπλής στήλης, καθώς και προβολή landscape φωτογραφιών. Με αυτό τον τρόπο αναδεικνύεται η ποιότητα των προϊόντων και ο επισκέπτης εστιάζει στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. 

LookBook

Μια νέα εφαρμογή δημιουργήθηκε, με δυνατότητα προβολής του LookBook της εταιρίας, εφαρμόζοντας pins με τα οποία ο επισκέπτης μπορεί να δει με ένα κλικ τα προϊόντα που παρουσιάζονται. Οι φωτογραφίες πήραν ζωή και προσέφεραν επιπλέον τρόπους για άμεση αγορά.

Video product presentation

Με τις ανανεωμένες συνεργασίες και σε οπτικό επίπεδο, η εμφάνιση εμπλουτίστηκε με προβολή video τόσο στη σελίδα της κατηγορίας όσο και στην σελίδα του προϊόντος. Με τον τρόπο αυτό η παρουσία του προϊόντος ζωντανεύει μπροστά στην οθόνη του επισκέπτη. Έτσι κάνει ακόμα πιο εύκολη την πώληση.

Checkout - Παραγγελιοληψία

Αναβαθμίζοντας την εμπειρία των χρηστών, το νέο checkout της πλατφόρμας Keyvos ήταν αποτέλεσμα εξονυχιστικής μελέτης της αγοράς και σχεδιάστηκε με σκοπό την αύξηση του ποσοστού μετατροπών. Το ανανεωμένο Passager.gr διαθέτει πλέον πρωτοποριακές δυνατότητες, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία αγορών στους πελάτες της εταιρείας.

Members Club

Η δημιουργία ενός κλειστού club της Passager, έδωσε τη δυνατότητα στην εταιρία να προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία στις πελάτισσες που προτιμούν τα προϊόντα της για καθημερινές ή βραδινές παρουσίες.

Τα αποτελέσματα

Από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας το νέο Passager.gr στην πλατφόρμα Keyvos, προσέφερε +30% αύξηση μετατροπών. Βασικές παράμετροι στην επιτυχία είναι η ταχύτητα της νέας εφαρμογής, οι δυνατότητες πλούσιας προβολής των προϊόντων καθώς και η ευκολία της ολοκλήρωσης της αγοράς. 

Αναβαθμίστε την eCommerce εμπειρία των πελατών σας και αυξήστε τις πωλήσεις

Στην infocube κατανοούμε βαθιά τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και τις μετατρέπουμε σε πραγματικά αποτελέσματα, όπως έγινε και στην περίπτωση της Passager.

Με tailor-made λύσεις και στοχευμένες στρατηγικές, δεν πετύχαμε μόνο αύξηση των πωλήσεων, αλλά μετατρέψαμε τους πελάτες της σε φανατικούς υποστηρικτές!

Αν θέλετε και εσείς να προσφέρετε μία ανώτερη εμπειρία αγορών στους πελάτες σας και να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας, επικοινωνήστε μαζί μας, σήμερα, μέσω φόρμας επικοινωνίας, ή στα τηλέφωνα που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

 

-Advertorial-

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search