Το Shopify έκλεισε το Exchange Marketplace

Το Shopify έκλεισε το Exchange Marketplace

Η δημοφιλής πλατφόρμα e-commerce Shopify, έκλεισε το Exchange Marketplace της την 1η Νοεμβρίου, διαγράφοντας όλες τις αγγελίες και τα δεδομένα. Πλέον, όσοι έμποροι θέλουν να πουλήσουν το κατάστημά τους θα πρέπει να στραφούν σε άλλα marketplaces. 

Η Shopify λανσάρισε το Exchange Marketplace το 2017, ένα app που επέτρεπε στους χρήστες να αγοράσουν και να πουλήσουν e- commerce brands.

Οι λόγοι που οδήγησαν τη Shopify στο να σταματήσει τη λειτουργία του Exchange Marketplace, δεν έχουν γίνει γνωστοί. Η εταιρεία είχε στείλει μία ειδοποίηση στους χρήστες πως όλες οι αγοραπωλησίες και οι μεταφορές των e-shop θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την 1η Νοεμβρίου. "Δε θα υπάρξουν εξαιρέσεις για καταστήματα που δεν έχουν πωληθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή (την 1η Νοεμβρίου). Αυτή η εφαρμογή θα παροπλιστεί πλήρως αυτήν την ημερομηνία και δε θα είναι πλέον προσβάσιμη στους εμπόρους", σημείωνε στην ενημέρωσή της η Shopify.

"Όλα τα δεδομένα και οι καταχωρίσεις στην εφαρμογή θα διαγραφούν. Θα ενθαρρύνουμε τους εμπόρους να ανταλλάσσουν στοιχεία επικοινωνίας με οποιονδήποτε αγοραστή μπορεί να συζητούν επί του παρόντος για τις πωλήσεις", αναφέρεται, επίσης, στην ανακοίνωση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Shopify κατεβάζει ένα δικό της app. Πριν λίγο καιρό κατέβασε το dropshipping-plugin Oberlo, ανακοινώνοντας πως "Η κατάργηση του προϊόντος, που είναι ένα φαινόμενο ρουτίνας, επιδιώκει να παρέχει στους εμπόρους τις καλύτερες λύσεις για να προσεγγίσουν τους πελάτες τους όπου κι αν βρίσκονται".

 

Πηγή: ecommercenews

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Developers

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search