Telecoms

Lancom: Στρατηγική συνεργασία με το AMS-IX για την ενίσχυση των υπηρεσιών Remote Peering

Lancom: Στρατηγική συνεργασία με το AMS-IX για την ενίσχυση των υπηρεσιών Remote Peering

Η Lancom, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών data center, cloud και τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τo Amsterdam Internet Exchange - AMS-IX.

H συνεργασία αυτή θα προσφέρει στους πελάτες της Lancom τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο του AMS-IX από όλα τα ιδιόκτητα data centers της Lancom, συμπεριλαμβανομένων του Balkan Gate Thessaloniki και του επερχόμενου Balkan Gate Heraklion στην Κρήτη.

Η υπηρεσία remote peering είναι επίσης διαθέσιμη μέσω όλων των PoP's που διαθέτει η Lancom σε data centers τρίτων στην Ελλάδα, όπως αυτά της TI Sparkle Metamorfosi και της Digital Realty στην Αθήνα αλλά και στην κεντρική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων του Telepoint στη Σόφια, του FR5 της Equinix στη Φρανκφούρτη, του MIX στο Μιλάνο και του Cineca Caesar στη Ρώμη.

Η διασύνδεση με το AMS-IX επιτυγχάνεται μέσω μιας multi 100-Gigabit DWDM τεχνολογίας, που τροφοδοτείται από το δίκτυο υψηλής τεχνολογίας της EXA Infrastructure.

Η Lancom είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που έχει υπογράψει συμφωνία remote peering με τo AMS-IX, με στόχο να παρέχει τις καλύτερες δυνατές επιλογές peering, με τη χαμηλότερη δυνατή καθυστέρηση και με ασύγκριτη απόδοση δικτύου στους πελάτες της.

Η άμεση σύνδεση της Lancom με το AMS-IX δείχνει τη δέσμευσή της για τη διεύρυνση της υποδομής του δικτύου της και την παροχή αξιόπιστων επιλογών σύνδεσης στους πελάτες της σε όλη την Ευρώπη.

 

 
 

 

 

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Telecoms

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search