Tech & Business

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Microsoft Advertising και της Bing Search

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Microsoft Advertising και της Bing Search

Ο Mikhail Parakhin παραιτείται από τον ρόλο του ως επικεφαλής της Bing Search και της Microsoft Advertising και ενδέχεται να μεταβεί σε έναν νέο ρόλο στη Microsoft.

"Ο Mikhail Parakhin, επικεφαλής τής μηχανής αναζήτησης και των διαφημιστικών επιχειρήσεων Bing της εταιρείας, θα αποχωρήσει από αυτούς τους ρόλους και θα αναζητήσει μια νέα θέση, μια εβδομάδα αφότου η Microsoft ανακοίνωσε πως ο Mustafa Suleyman θα επιβλέπει το έργο της τεχνητής νοημοσύνης των καταναλωτών και ζήτησε από τον Parakhin να αναφέρεται σε αυτόν." ανέφερε το Bloomberg.

 

Την περασμένη εβδομάδα η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο Mustafa Suleyman, ο συνιδρυτής τής DeepMind, μιας εταιρείας που απέκτησε η Google πριν από χρόνια, θα ηγείται των προσπαθειών AI της Microsoft ως Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft AI. «Ο Μουσταφά θα είναι EVP και Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft AI και θα ενταχθεί στην ανώτερη ηγετική ομάδα (SLT), που θα μου δίνει αναφορές. Γνωρίζω τον Μουσταφά εδώ και αρκετά χρόνια και τον θαύμασα πολύ ως ιδρυτή του DeepMind και του Inflection και ως οραματιστή, παραγωγό προϊόντων και δημιουργού πρωτοποριακών ομάδων που ακολουθούν τολμηρές αποστολές», έγραψε ο Satya Nadella, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft.

Ο Mikhail Parakhin θα αναφερόταν στον Μουσταφά Σουλεϊμάν, αλλά τελικά αυτό δεν θα συμβεί, αφού αποχωρεί από επικεφαλής των Bing Search και Microsoft Advertising.

Ο Parakhin πρωτοστάτησε σε πολλές από τις τελευταίες προσπάθειες AI της Microsoft σχετικά με το Bing Chat, γνωστό πλέον ως Copilot και την ενσωμάτωσή του σε προϊόντα της Microsoft, όπως το Bing Search, το Office και άλλες υπηρεσίες και συσκευές.

 

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search