Digital Design

15 δωρεάν και δημοφιλή themes για το WooCommerce

15 δωρεάν και δημοφιλή themes για το WooCommerce

Το WooCommerce είναι ένα πολύ δημοφιλές e-commerce plugin ανοιχτού κώδικα, που επιτρέπει τη "μετατροπή" ενός WordPress ιστότοπου σε ηλεκτρονικό κατάστημα. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των developers και βρίσκεται σε εκατομμύρια εγκαταστάσεις, σε e-shop σε όλο τον κόσμο.

Κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου 2011 και έγινε γρήγορα δημοφιλές για την απλότητα της εγκατάστασης και της προσαρμογής του.

Ακολουθεί μια λίστα από δωρεάν themes για το WooCommerce, τα οποία μπορεί να σας φανούν χρήσιμα. Σε αυτή, υπάρχουν themes για ηλεκτρονικά καταστήματα, για εξειδικευμένες επιχειρήσεις, καθώς και themes μίας ή πολλών σελίδων. Όλα είναι δωρεάν, αν και τα περισσότερα προσφέρουν και εκδόσεις premium, με επιπλέον χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

Storefront

Κατασκευάστηκε και υποστηρίζεται από τους core developers του WooCommerce. Είναι ένα καθαρό και απλό theme με responsive layout και ένα ευέλικτο grid σύστημα. Bασίζεται στο δημοφιλές Underscores που χρησιμοποιείται από την Automattic για όλα τα themes στο WordPress.com.

Astra

Το Astra είναι ένα δημοφιλές και προσαρμόσιμο theme που διαθέτει περισσότερα από 240 πρότυπα. Προσαρμόστε χωρίς κώδικα και αλλάξτε το σχέδιο μέσω διαφόρων επιλογών στο πρόγραμμα προσαρμογής του WordPress. Έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις.

Hestia

To Hestia είναι ένα καθαρό και μοντέρνο theme μίας σελίδας, που δίνει τη δυνατότητα να εισαγάγετε τα έτοιμα starter sites με ένα μόνο κλικ. Τροποποιήστε την αρχική σελίδα ή τα έτοιμα σχέδια απευθείας από το customizer. Λειτουργεί αρμονικά με το Gutenberg και άλλους δημοφιλείς page builders.

OceanWP

Το OceanWP είναι ένα theme πολλαπλών χρήσεων για e-shops. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τα στοιχεία, αλλάξτε τη σειρά εμφάνισής τους, ελέγξτε τη διάταξη της σελίδας και ενεργοποιήστε τις ενότητες με μερικά κλικ. Αυξήστε τις μετατροπές ενεργοποιώντας την ολοκλήρωση αγοράς σε πολλά βήματα, ή χωρίς περισπασμούς. Το OceanWP διαθέτει τρία στυλ μενού για κινητά και έχει πάνω από 700.000 ενεργές εγκαταστάσεις.

GeneratePress

Το GeneratePress είναι ένα ελαφρύ theme που εστιάζει στην ταχύτητα, τη σταθερότητα και την προσβασιμότητα. Είναι συμβατό με όλα τα δημοφιλή προγράμματα δημιουργίας σελίδων, συμπεριλαμβανομένων των Beaver Builder και Elementor. Είναι fully responsive, μεταφράζεται σε περισσότερες από 25 γλώσσες και έχει πάνω από 500.000 ενεργές εγκαταστάσεις.

Neve

Το Neve είναι ένα γρήγορο και προσαρμόσιμο theme πολλαπλών χρήσεων, κατάλληλο για e-shop, μικρές επιχειρήσεις και blogs. Έχει μίνιμαλ σχεδιασμό και είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο. Συνεργάζεται με το Gutenberg και με τα περισσότερα προγράμματα δημιουργίας σελίδων, όπως το Elementor, το Brizy, το Beaver Builder, το Visual Composer, το SiteOrigin και το Divi. Έχει πάνω από 300.000 ενεργές εγκαταστάσεις.

Zakra

Το Zakra είναι ένα σύγχρονο theme πολλαπλών χρήσεων με περισσότερα από 10 free starter sites, συμπεριλαμβανομένων του Ηλεκτρονικού καταστήματος, του Ψηφιακού Μάρκετινγκ και του Οργανισμού. Είναι ευέλικτο για τη δημιουρία οποιουδήποτε εξειδικευμένου web site, όπως e-shop, business, blog και χαρτοφυλακίου. Eίναι γρήγορο, ασφαλές και φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης.

Rife Free

Το Rife Free διαθέτει επτά έτοιμες προς χρήση διατάξεις. Συμβατό με το WooCommerce, είναι κατάλληλο για e-shops, ιστότοπους χαρτοφυλακίου, για την προβολή προϊόντων, ή ενός project. Το Rife Free έχει επίσης επιλογή δημιουργίας ιστότοπου μιας σελίδας.

Shopping Cart

Ένα theme για τη δημιουργία responsive e-commerce store. Διαθέτει πολλαπλές ενότητες και widgets στην πρώτη σελίδα, μενού πλοήγησης και social, επιλογές χρωμάτων και πολλά άλλα.

Botiga

Το Botiga είναι ένα μοντέρνο theme για τη γρήγορη δημιουργία και λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που διαθέτει ένα καθαρό, μίνιμαλ σχεδιασμό. Συνοδεύεται από τρία στυλ γκαλερί για τις σελίδες των προϊόντων.

Sydney

Το Sydney διαθέτει μια βιβλιοθήκη με προκαθορισμένα layouts, στοιχεία και ενότητες. Η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει τρία starter sites και έξι blog layouts. Ενσωματώνεται με το WooCommerce για τη δημιουργία συναρπαστικών εμπειριών αγορών, συμπεριλαμβανομένων Wishlist, Multistep Checkout και άλλων.

Kadence

Το Kadence είναι ένα πλήρες WordPress theme που περιλαμβάνει πρότυπα για e-shop, podcast, δημιουργούς μαθημάτων, τοπικές επιχειρήσεις και πολλά άλλα. Χρησιμοποιήστε το drag-and-drop builder για να προσαρμόσετε την κεφαλίδα, τα μενού, τα κουμπιά, τα εικονίδια κοινωνικής δικτύωσης και το καλάθι αγορών. Έχει πάνω από 200.000 ενεργές εγκαταστάσεις.

Woostify

Το Woostify είναι ένα γρήγορο, ελαφρύ theme, βελτιστοποιημένο για γρήγορη φόρτωση χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερους πόρους. Είναι σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου με WooCommerce integration, ενώ αφαιρεί διενέξεις με plug-ins, παρά τις ενημερώσεις του WooCommerce.

eStore

Το eStore είναι ένα καθαρό, responsive theme για ηλεκτρονικά καταστήματα. Eίναι συμβατό με το WooCommerce και το plugin YITH WooCommerce Wishlist.

Customify

Tο Customify είναι ένα δωρεάν και ευέλικτο WordPress theme που διαθέτει δεκάδες πρότυπα και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλίδων και υποσέλιδου. Μπορείτε να πραγματοποιήστε αλλαγές με το πρόγραμμα προσαρμογής του WordPress customizer και να επεξεργαστείτε το web site με οποιοδήποτε εργαλείο δημιουργίας σελίδων.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Design

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search