Startups

Δωρεάν Legal School για startups από τη Saplegal και τη Startup Pathways

Δωρεάν Legal School για startups από τη Saplegal και τη Startup Pathways

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται το Legal Startup School, ένα δωρεάν διήμερο online εντατικό πρόγραμμα με επίκεντρο τα νομικά ζητήματα για τις startups, από την ιδέα μέχρι την επένδυση και το exit, με την αποκλειστική υποστήριξη της δικηγορικής εταιρείας Saplegal - Α.S. Papadimitriou & Partners.

Μετά την επιτυχία των τεσσάρων πρώτων προγραμμάτων, το Startup School επιστρέφει με ένα... legal twist, στις 17-18 Ιανουαρίου 2024, με training sessions από τους συνεργάτες της Saplegal και fireside chats με σημαντικούς επενδυτές και επιχειρηματίες.

Το Startup School είναι ένα δωρεάν online διήμερο εντατικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, ή γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις σε σχέση με την επιχειρηματικότητα.

Στόχος του Legal Startup School είναι, μέσα από training sessions, fireside chats και panels με κορυφαίους επιχειρηματίες, επενδυτές και δικηγόρους, να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για όλες τις νομικές διαδικασίες και πρακτικές που αφορούν μια startup, από την ίδρυση έως την επένδυση και το exit.

Η συμμετοχή στο Legal Startup School είναι δωρεάν και οι εγγραφές είναι ανοιχτές για λίγες μέρες ακόμη, έως τις 15 Ιανουαρίου 2024, σε αυτό το registration link.

Το Legal Startup School προσφέρεται σε συνεργασία με τη δικηγορική εταιρία Saplegal - Α.S. Papadimitriou & Partners, η οποία αποτελείται από μια δυναμική ομάδα δικηγόρων με μεγάλη εμπειρία και υψηλού επιπέδου κατάρτιση, και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων νομικών υπηρεσιών στον τομέα του επιχειρηματικού δικαίου.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Startups

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search