Startups

H SafeSize αναδείχτηκε startup της χρονιάς στα Startupper Awards 2023

H SafeSize αναδείχτηκε startup της χρονιάς στα Startupper Awards 2023

Η SafeSize,  πρωτοπόρος στον κλάδο της τεχνολογίας λιανικής πώλησης υποδημάτων, αναδείχθηκε νικήτρια στα Startupper Awards 2023, λαμβάνοντας το βραβείο “Startup of the Year”.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου στο χώρο του Ελληνικού Κόσμου. Σε μια λαμπερή βραδιά, κατά τη διάρκεια της οποίας έδωσαν το «παρών» σπουδαίες προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας.

Το βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Άγγελο Σταυράκη, Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της SafeSize, από τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, αναδεικνύοντας την εξαιρετική συνεισφορά της εταιρείας στον κλάδο των καινοτόμων λύσεων.

O Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της SafeSize, κ. Άγγελος Σταυράκης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την αναγνώριση που λάβαμε. Η κατάκτηση του βραβείου “Startup of the Year” είναι απόδειξη της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης της ομάδας μας και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε καινοτόμες λύσεις που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία αγοράς παπουτσιών».

Η SafeSize δίνει λύση σε ένα πρόβλημα που μας απασχολεί όλους που δεν είναι άλλο από την εύρεση του σωστού παπουτσιού σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία της εταιρείας, που βασίζεται στη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να «δοκιμάσει» εικονικά όλα τα παπούτσια της αγοράς και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να λάβει προσωποποιημένες προτάσεις για παπούτσια με τέλεια εφαρμογή.

Η ελληνική startup έχει καταφέρει να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά με γραφεία σε Ελλάδα, Ολλανδία, Σλοβενία, Κίνα και Αυστραλία, παρουσία σε 59 χώρες και πελάτες τους μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς όπως adidas, Hoka, Intersport, Decathlon, Sports Direct, CCC, Xebio.

Η SafeSize εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τους διοργανωτές των Startupper Awards, τον κ. Γιάννη Διονάτο και τους κριτές για την εκτίμηση και την υποστήριξη προς την εταιρεία και τα επιτεύγματά της.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Startups

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search